Leiderschapsdagen

Binnen The Leader in Me krijgen ontwikkelen onze leerlingen diverse kwaliteiten en vaardigheden. Daarnaast oefenen zij ook in meerdere rollen. De ene keer in gastheer/-vrouw, de andere keer als gids en verteller, of als interviewer of fotograaf. Daarnaast zijn er ook roller als begroeter, stilteleider of andere rollen waarin zij hun eigen verantwoordelijkheden kunnen ontwikkelen.

Deze diverse rollen vragen allemaal verschillende vaardigheden van onze leerlingen. Deze vaardigheden worden ook in het echt geoefend op onze leiderschapsdagen.

De leiderschapsdagen hebben dus tot het creƫren van een oefensituatie met echte gasten waarin onze leerlingen zichzelf presenteren en na afloop op hun ontwikkeling kunnen reflecteren om tot een volgende stap in hun ontwikkeling te komen.

Deze leiderschapsdagen oefenen onze leerlingen ook hun tweetaligheid. Op een internationale leiderschapsdag waar wij ook buitenlandse belangstellende verwelkomen, doen de kinderen hun presentaties en rondleidingen in het Engels.

Er zijn in principe 2 leiderschapsdagen per jaar. Wanneer u buiten de leiderschapsdagen bij ons op bezoek wilt komen i.v.m. ontwikkelingen rondom The leader in Me, dan kunt u contact opnemen met ons via ons contactformulier. Gaat u er wel vanuit dat dit ongeveer een mand van te voren moet worden gepland. Dit om goed in te kunnen spelen op uw specifieke vragen.

Klik hier voor een impressie van onze leiderschapsmomenten tot nu toe.