Vraag het informatiepakket aan >

Instroom vier-jarigen

We zouden graag alle leerlingen die aangemeld worden plaatsen op onze school. Het is helaas niet mogelijk om alle ingeschreven kinderen op Obs Atlantis een plaats te bieden en daarom zijn wij genoodzaakt een wachtlijst in te stellen. Indien u uw zoon of dochter op Atlantis wilt plaatsen ontvangt u bericht of dit voor het betreffende jaar mogelijk is of dat uw kind op de plaatsingslijst komt te staan. Mocht uw kind op de plaatsingslijst staan, dan wordt er voorafgaand aan het schooljaar waarin uw kind 4 jaar wordt, in februari, contact met u opgenomen.

Wachtlijst informatie over de instroom van 4 jarigen

Januari t/m juni Juli t/m december
 2017 Er is een wachtlijst  Er is een wachtlijst
2018 Er is een wachtlijst Er is een lange wachtlijst
2019 Aanmelden mogelijk Aanmelden mogelijk
2020 Aanmelden mogelijk Aanmelden mogelijk

Voor instroom van kinderen die overstappen van een andere basisschool hanteren wij een andere procedure. Neemt u hiervoor contact op met de school.

Wilt u meer informatie hebben over onze school en sfeer proeven, dan bent u van harte welkom op onze informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten starten om 9.30 uur met een presentatie over Atlantis en worden afgesloten met een rondleiding door de school. In totaal duurt dit ongeveer 1,5 uur.  In verband met de vele aanmeldingen en verzoeken die wij ontvangen is het voor ons helaas niet mogelijk om individuele rondleidingen te geven. Wij hopen hiervoor op uw begrip.