InfoBron 12 juli

Bedankt!

Schooljaar 2017-2018 is bijna ten einde. Heeft u de koffers reeds gepakt of blijft u lekker thuis genieten van het mooie Nederland?

We kijken terug op een succesvol jaar, de resultaten van het onderwijs zijn goed op orde en de piketpaaltjes voor komend schooljaar zijn geslagen. Atlantis is een school van betrokken kinderen, ouders en leerkrachten die graag samenwerken. We willen alle ouders bedanken die hulp hebben geboden met BOUW!, luizen pluizen, Acadin, Koningsspelen, schoolreisjes, kerstbuffet, groepsuitjes en nog veel meer.

Enkele weken geleden hebben we deelgenomen aan een onderwijsevent Proeven van Geluk. Drie belangrijke punten blijken van invloed op een geluksgevoel. De eerste twee punten zijn:  “dankbaar zijn” en “dankbaarheid delen.” Dit zijn wij, ook vanwege alle hulp en dit delen we graag, want we begrijpen dat onze vraag om hulp zich niet altijd gemakkelijk laat verenigen met uw gezins- en werkagenda. Fijn dat we weer op u hebben kunnen rekenen!

Het laatste punt van gelukbeleving is “een gelukmoment delen” en dat doe ik graag. We hebben namelijk drie spetterende avonden achter de rug met musicals en een eindfilm van groep 7/8 in het Lieve Vrouwe theater. Afscheid met een lach en soms ook een traan, vol vertrouwen in zichzelf en dat van ons laten we de leerlingen van groep 8 overstappen naar het VO. Via onderstaande link kunnen wij het laatste geluksmoment met u delen. Speciale dank gaat uit naar Jurgen Oskamp, Johan Kamman en Dennis Scholtens voor de productie van 40 minuten durende film met prachtige beelden van groep 7/8 en Vathorst en voor de ouders van Isis, Christel en Jan Willem, voor het doneren van de Oscars.

Wij wensen iedereen hele fijne weken toe en rekenen op een behouden thuiskomst!

Hartelijke groet, namens het TOP-team van Atlantis,

Catherine van Dord.