InfoBron 26 april

Een megamanifestatie: De Koningspelen voor de groepen 1-2 in de gymzaal van de school en voor de groepen 3-8 op de voetbalvelden van Hooglanderveen! Op 20 april traden ongeveer 1200 kinderen aan van Atlantis, Kon-Tiki en St. Joseph onder begeleiding van ouders, studenten en leerkrachten om hun sportieve prestaties te meten onder een heerlijke, warme lentezon. Wat een mooi extra cadeautje!

De Koningspelen zijn in de afgelopen jaren in omvang enorm gegroeid en dankzij de sponsoring van JUMBO,  PICNIC, Veenendaal catering, van de Kletersteeg, MBO Amersfoort, diverse sportverenigingen, XL adventure, Beest bloemen en planten, VIA AV, vanPgeluid, Studio Pauline, Rode Kruis en Bzzonder kindercentrum kan het evenement voorzien worden van een tussendoortje, optreden, extra begeleiding, een bedankje voor de sportcommissies en wat al niet meer…

Bij het succesvol afsluiten van de Koningspelen 2018 willen we nog even stilstaan bij de betrokkenheid van hoofdcoördinator van de Koningsspelen, Marleen Vitters (moeder van Lara in groep 7). In de afgelopen jaren stond Marleen aan het roer en heeft met haar team van hulpouders en leerkrachten van de Koningspelen een geweldig event gemaakt. Daar zijn wij haar namens kinderen en leerkrachten zeer dankbaar voor. Marleen heeft tijdens de opening zeer terecht een kampioensbeker hiervoor ontvangen!  Marleen, nogmaals dank voor alle (ook kleine J) uren waardoor de Koningspelen in de afgelopen jaren steeds op rolletjes heeft gelopen.