Vraag het informatiepakket aan >

1e aanmelding, toelating en wachtlijst

Op Atlantis kan een leerling aangemeld worden op elke leeftijd. Een aanmelding wordt pas definitief bij of na het bereiken van de leeftijd van 3 jaar. Indien er fysiek plek is op Atlantis dan start de toelatingsprocedure na deze definitieve aanmelding. Wanneer Atlantis geen fysieke plek heeft voor het kind dan wordt deze op een wachtlijst geplaatst. Kinderen worden op de wachtlijst geplaatst op volgorde van datum waarop de aanmelding gedaan wordt, waarmee de eerst mogelijke datum hiervoor de dag is waarop het kind 3 jaar is. Atlantis hanteert momenteel een wachtlijst voor de groepen 1.

Aanmelding voor kinderen voor de groepen 3 tot en met 8

Atlantis heeft momenteel tevens geen plek in de groepen 2-8. Dit kan echter wijzigen, neemt u voor de laatste update even contact op met school? Aanmelden voor deze groepen kan met inachtneming van de in het aanmeldbeleid van Stichting Meerkring genoemde criteria en afspraken indien er plek is. Het aannamebeleid kunt u nalezen op: https://www.meerkring.nl/Portals/1521/docs/Ouders/Aanmeld-%20en%20toelatingsbeleid%20Meerkring%20v2018.pdf?ver=2019-01-09-171745-033

U kunt een informatiepakket met aanmeldingsformulier aanvragen via deze website. Als u het aanmeldingsformulier voor nieuwe kleuters heeft ingeleverd ontvangt u binnen een maand een reactie van onze administratie via de mail. Als u deze niet ontvangt, neemt u dan zelf even contact op om te controleren of het formulier in goede orde ontvangen is?

Wilt u meer informatie hebben over onze school en sfeer proeven, dan bent u van harte welkom op onze informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten starten om 9.30 uur met een presentatie over Atlantis en worden afgesloten met een rondleiding door de school. In totaal duurt dit ongeveer 1,5 uur.  In verband met de vele aanmeldingen en verzoeken die wij ontvangen is het voor ons helaas niet mogelijk om individuele rondleidingen te geven. Wij hopen hiervoor op uw begrip.