Leer ontdekken

Aanmelding

Vraag het informatiepakket aan >

Instroom vier-jarigen

U kunt een informatiepakket met aanmeldingsformulier aanvragen via deze website. Als u het aanmeldingsformulier voor nieuwe kleuters heeft ingeleverd ontvangt u binnen een maand een reactie van onze administratie via de mail. Als u deze niet ontvangt, neemt u dan zelf even contact op om te controleren of het formulier in goede orde ontvangen is.

We zouden graag alle leerlingen die aangemeld worden plaatsen op onze school. Het is helaas niet mogelijk om alle ingeschreven kinderen op Obs Atlantis een plaats te bieden en daarom zijn wij genoodzaakt een wachtlijst in te stellen. Indien u uw zoon of dochter op Atlantis wilt plaatsen ontvangt u bericht of dit voor het betreffende jaar mogelijk is of dat uw kind op de plaatsingslijst komt te staan. Mocht uw kind op de plaatsingslijst staan, dan wordt er voorafgaand aan het schooljaar waarin uw kind 4 jaar wordt, contact met u opgenomen.

Wachtlijst informatie over de instroom van 4 jarigen

Januari t/m juni Juli t/m december
2021 Er is een lange wachtlijst Er is een lange wachtlijst
2022 Er is een korte wachtlijst Aanmelden mogelijk
2023 Aanmelden mogelijk Aanmelden mogelijk
2024 Aanmelden mogelijk  Aanmelden mogelijk

 

Voor instroom van kinderen die overstappen van een andere basisschool hanteren wij een andere procedure. Neemt u hiervoor contact op met de school.

Wilt u meer informatie hebben over onze school en sfeer proeven, dan bent u van harte welkom op onze informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten starten om 9.30 uur met een presentatie over Atlantis en worden afgesloten met een rondleiding door de school. In totaal duurt dit ongeveer 1,5 uur.  In verband met de vele aanmeldingen en verzoeken die wij ontvangen is het voor ons helaas niet mogelijk om individuele rondleidingen te geven. Wij hopen hiervoor op uw begrip.