Informatiebijeenkomsten

Ouders die zich oriënteren op onze school kunnen een informatieochtend of -avond bijwonen. Op deze bijeenkomsten geven wij een presentatie van ons onderwijs en lichten onze visie en uitgangspunten toe. Er is gelegenheid voor ouders om vragen te stellen en een rondleiding door de school te maken. Op onderstaande data organiseert de school een informatiebijeenkomst.

Wanneer u wilt deelnemen aan één van deze bijeenkomsten kunt u zich opgeven via de contactpagina. Vermeldt u a.u.b. uw naam, telefoonnummer en emailadres en de datum van de bijeenkomst die u wilt bijwonen.

Data informatiebijeenkomsten schooljaar 2018-2019

Woensdag 26 september van 9.30 – 11.00 uur

Vrijdag 16 november van 9.30 – 11.00 uur

Vrijdag 8 maart van 8.30 – 12.00 uur.  Open ochtend op alle scholen in Amersfoort.

Maandag 3 juni van 9.30 – 11.00 uur