Informatiebijeenkomsten

Ouders die zich oriënteren op onze school kunnen een informatiebijeenkomst bijwonen. Op deze bijeenkomsten geven wij een presentatie van ons onderwijs en lichten onze visie en uitgangspunten toe. Er is gelegenheid voor ouders om vragen te stellen en een rondleiding door de school te maken. Op onderstaande data organiseert de school een informatiebijeenkomst.

Wanneer u wilt deelnemen aan één van deze bijeenkomsten kunt u zich opgeven via de contactpagina. Vermeldt u a.u.b. uw naam, telefoonnummer en emailadres en de datum van de bijeenkomst die u wilt bijwonen.

Data informatiebijeenkomsten schooljaar 2021-2022

Woensdag 6 oktober 2021 – open dag op alle scholen in Amersfoort. Er zijn deze dag rondleidingen om 9.00, 10.00 en 11.00 uur. U kunt zich hiervoor aanmelden via administratie.atlantis@meerkring.nl. Wilt u het tijdstip van uw voorkeur vermelden en het aantal personen?

Dinsdagochtend 16 november 2021

Woensdagochtend 2 februari 2022